Over

Mens, vrouw, moeder, werknemer, sporter en vooral levensgenieter. Schrijven doe ik al heel mijn leven met veel plezier. Als kind op school, als puber gedichten over alles wat mij bezig hield, later voor mijn werk en af en toe zomaar. Nog nooit heb ik mijn verhaal de wijde wereld in gestuurd. Tot nu.

Ouder worden houdt mij bezig, net als opvoeden, gezond leven (en vooral lekker eten) in relatie tot veel genieten, sporten als recreant en stiekem ook met bepaalde doelen en vooral heel veel plezier. Mijn werk en mijn ontwikkeling daarin. Mijn levenspad en hoe ik dat bewandel. Mijzelf en wie ik ben. Best eng om te delen met bekenden en misschien ook wel onbekenden. Het delen van mijn verhaal vind ik belangrijker dan mijn angst. En waar ben ik bang voor? De reacties? Wat men van mij vindt? Who cares!

Ik heb besloten het los te laten. Al is er af en toe maar een mens die mijn verhaal leest en zich er in herkent, er om moet lachen, er door ontroerd is of er inspiratie uit krijgt, dan is mijn doel bereikt. Schrijven doe ik omdat ik het fijn vind mijn gedachtes vast te leggen. Verhalen maken, waarnemingen beschrijven, het leven leven en beleven. De passie delen. Voor wie dat wil: lees! Overpeins en bedenk. Lach en voel. En wat je kunt meenemen, neem het mee.

Geniet!

Cynthia Dorland, mei 2018

fullsizeoutput_c65c

%d bloggers liken dit: